Nieuws/Entertainment
2296110
Entertainment

Temptation Island-Daniëlle had herseninfarct

We zullen haar niet snel vergeten: Daniëlle Damhuis uit Temptation Island. In de show viel ze al snel op door de rare acties van haar vriend Mezdi, en haar bijzondere relatie met verleider Fabrizio. Ondanks haar sterke voorkomen in het programma, is ze naar eigen zeggen een muurbloempje.

In &C, het magazine van Chantal Janzen, vertelt ze dat ze eigenlijk helemaal niet het type is om in de spotlight te staan. „Ik treed nooit op de voorgrond, ik ben heel meegaand. Dat ik toch wilde meedoen aan Temptation, komt doordat ik alles uit het leven wil halen. Drie jaar geleden kreeg ik een herseninfarct waardoor ik weer vanaf nul moest leren lopen. Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer.”

Helaas voor Daniëlle liep haar relatie op de klippen tijdens de ultieme relatietest. „Ik was ervan overtuigd dat Mezdi niet in de fout zou gaan. Hij zou zichzelf en mij toch niet belachelijk maken? Toen ik hem bij het eerste kampvuur al veel te intiem bezig zag met twee meisjes, was het voor mij meteen klaar.”

Toch heeft Daniëlle geen spijt van haar deelname. „Mensen zeggen weleens: had maar niet meegedaan aan Temptation. Maar dan was dit net zo goed gebeurd. Het enige verschil is: heel Nederland kijkt mee. En misschien is dat maar goed ook.”