Nieuws/Entertainment

OG3NE-zussen herdenken moeder

Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

Het is een pittige dag voor de zusjes van OG3NE. Het is donderdag de eerste sterfdag van hun moeder Isolde Vol. Lisa, Amy en Shelley staan op Instagram stil bij haar overlijden.

Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

„Ik kan vandaag niets onder woorden brengen. Ik mis je net zoveel als gisteren, morgen en de rest van mijn leven. Niets zal meer hetzelfde zijn zonder jou en je ben voor altijd in mijn gedachten”, schrijft Lisa op Instagram.

Ook Amy laat haar hart spreken: „Lieve mamma. Ik mis je ieder moment van de dag, elke minuut van het uur en iedere seconde van de minuut... vandaag is het extra pijnlijk omdat dit de dag is dat we je hebben moeten laten gaan. Ik mis je niet alleen vandaag maar ook gisteren, morgen, overmorgen en alle dagen daarna. Ik hou zo verschrikkelijk veel van je. Je zit voor altijd diep in mijn hart en zal voor altijd bij me zijn al zie ik je nooit meer.”

„Een jaar geleden moesten we je laten gaan, mijn lieve mooie mama. Woorden kunnen niet beschrijven hoe deze dag en alle dagen die daarna zijn gekomen hebben gevoeld. Dat gevoel zal waarschijnlijk altijd blijven maar we hebben je beloofd door te gaan en het mooiste uit het leven te halen, dus dat doen we ook. Al hebben blijdschap en geluk een andere betekenis gekregen en zal het nooit meer hetzelfde zijn. Ik mis je zo”, laat Shelley weten.

De vader van de OG3NE-zusjes staat ook stil bij het verlies van zijn vrouw. „Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent. Al die minuten, uren, weken en maanden zonder jou. Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde ‘hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen’. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde.”

Isolde Vol werd twee keer geopereerd en twee maanden bestraald. Ze overleed op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeer zeldzame vorm van botkanker.