Nieuws/Entertainment
2296521
Entertainment

Duran Duran-zanger Simon Le Bon ontkent betasten fan

Simon Le Bon

Simon Le Bon

Duran Duran-zanger Simon Le Bon ontkent dat hij in 1995 een fan heeft betast tijdens een signeersessie in Los Angeles. Haar verhaal is ’simpelweg niet waar’, aldus de zanger in een statement op Facebook.

Simon Le Bon

Simon Le Bon

De vrouw claimde eerder deze week in een bericht op Facebook dat Le Bon haar bij haar billen greep en daarna een weg naar haar genitaliën probeerde te vinden. Het nu 47-jarige slachtoffer is pas na 23 jaar met het verhaal naar buiten gekomen omdat ze naar eigen zeggen bang was voor de reacties. De inmiddels beroemde uitspraak van Donald Trump, ’Grab them by the pussy’, heeft haar van gedachten veranderd.

„Ik kon het niet langer geheim houden”, aldus de vrouw. „Ik wil dat iedereen weet wat deze man met mij gedaan heeft. Ik hoop dat hij publiekelijk door het stof gaat.”

Le Bon zegt dat hij het statement van de vrouw heeft gelezen. „Ik ben altijd iemand geweest die zijn fouten toegeeft en zijn excuses aanbiedt voor zijn tekortkomingen. Maar ik kan mij niet verontschuldigen voor iets dat ik niet heb gedaan”, schrijft de zanger.