Nieuws/Entertainment
2297154
Entertainment

’Hij is op de beste manieren raar en een sukkel’

Chloe Bennet verdedigt relatie met omstreden YouTube-ster

Chloe Bennet, Paul Logan

Chloe Bennet, Paul Logan

Chloe Bennet heeft donderdag bevestigd dat ze een relatie heeft met YouTuber Logan Paul (23). Dat deed de 26-jarige actrice en zangeres toen ze haar relatie met de omstreden vlogger verdedigde na vragen op Twitter.

Chloe Bennet, Paul Logan

Chloe Bennet, Paul Logan

Logan kwam eerder dit jaar in opspraak nadat hij op zijn YouTube-kanaal beelden had laten zien van iemand die zelfmoord had gepleegd. YouTube schrapte daardoor een aantal projecten dat het bedrijf met de vlogger had lopen en verwijderde zijn kanaal uit Google Preferred.

Een fan die geruchten had opgevangen dat Chloe een relatie had met Logan, vroeg aan de Agents of S.H.I.E.L.D.-actrice waarom ze dat zou doen. Daarop antwoordde Chloe: „Omdat hij lief is, creatief, grappig, enorm nieuwsgierig over het leven, op de beste manieren raar en een sukkel. En hij is één van mijn beste vrienden.”

Of anderen dat begrijpen, maakt de actrice niet zoveel uit. „Voor veel mensen is dit niet logisch, maar dat hoeft ook niet. Hij heeft mijn leven positief veranderd en ik heb hetzelfde voor hem gedaan.”