Nieuws/Entertainment
2298035
Entertainment

Manager Justin Bieber: ’Ik dacht dat hij dood zou gaan’

Justin Bieber

Justin Bieber

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, was bang dat de popster zijn donkere periode in 2013 en 2014 niet zou overleven. De zanger kwam toen regelmatig slecht in de media door o.a. zijn arrestatie voor mishandeling, rijden onder invloed en gelekte privé beelden.

Justin Bieber

Justin Bieber

Sinds Braun Bieber ontdekte op YouTube, is hij al de manager van de superster. Hoewel hij eraan heeft bijgedragen dat Justin zo groot is geworden als hij nu is, zag hij het als zijn falen dat de zanger het zo moeilijk had. Dat vertelt hij in een interview met The Guardian.

Het omslagpunt was het moment dat ’Justin me in de ogen keek en zei dat hij ging veranderen’, zegt Braun. „Ik zou hem niet laten vallen en ik was zeker niet van plan hem dood te laten gaan. Ik zou hem nooit dwingen door te blijven gaan.”

Dat Justin uiteindelijk besloot om zich vooral te richten op Christelijke verantwoorde muziek, vond hij dan ook goed. „Ik heb dit duizendmaal liever dan de problemen waar hij mee te maken had. Dat Justin God heeft gevonden, is het beste wat hem kon overkomen. Hij kon zichzelf hierdoor afsluiten van het gevoel aanbeden te worden en realiseerde zich dat hij in dienst stond van anderen. Mensen zijn niet gemaakt om aanbeden te worden.”