2298494
Entertainment

Lingerie La Meis voor een prikkie aangeboden op Amazon

Sylvie in de uitverkoop!

Onder het oog van de massaal uitgelopen Duitse pers presenteerde Sylvie Meis vorig jaar zomer haar eigen lingerielijn Sylvie Flirty Lingerie, die ze met Amazon Fashion op de markt bracht. Maar ondanks dat het haar bloed, zweet en tranen kostte, lijken de sexy setjes vooralsnog geen hit...

Het pikante ondergoed, waar de minstens zo sexy Sylvie zelf model voor staat, wordt op Amazon inmiddels ’spotgoedkoop’ aangeboden, met kortingen tot wel 70 procent.

Sylvie - die vorige week bekendmaakte weer terug te zullen keren als jurylid bij het Duitse tv-programma Das Supertalent - stopte in 2017 na vijf jaar met haar modellenwerk voor het bekende lingeriemerk Hunkemöller. De presentatrice gaf aan helemaal op eigen benen te willen staan, waarna ze in september van dat jaar in Hamburg haar lingeriemerk lanceerde.

„Ik wilde dit per se”, vertelde Sylvie in gesprek met Privé. „Jarenlang heb ik samengewerkt met modemerken en winkelketens. Dat was heel succesvol, misschien nog wel meer succesvol dan we ooit hadden kunnen hopen. Maar ik wilde heel graag iets voor mezelf ontwikkelen en een eigen merk hebben. En vandaag, nu het zover is, voelt dat heel erg goed en ben ik ook zo trots dat het is gelukt.”