Nieuws/Entertainment
2299542
Entertainment

Kylie Minogue: ’Mijn nieuwe band is zó sexy!’

Kylie Minogue

Kylie Minogue

Voor haar Golden Tour die in september van start gaat, moest Kylie Minogue extra gitaristen aan haar band toevoegen. De 50-jarige zangeres houdt van de nieuwe en sexy dynamiek tussen haar en de band.

Kylie Minogue

Kylie Minogue

Kylie bracht in april haar veertiende studio-album Golden uit. Haar nieuwe werk werd grotendeels in Nashville opgenomen en heeft dan ook sterke country-invloeden. Om deze sound ook live goed weg te kunnen zetten, moest haar band worden uitgebreid.

„Ik houd ervan om bezig te zijn met de choreografie en dat soort dingen, de energie van de band is op het moment echt heel sterk”, vertelt Kylie aan Magic Radio. „Het is de eerste keer dat ik drie gitaristen heb, omdat dat nodig was voor het countrygeluid. Oh mijn god, het is zó sexy met hen erbij.”

Ze omschrijft de energie tussen haar en de band als georganiseerde chaos: „Soms denk ik dat we gewoon een groepje mensen zijn die samen herrie maken. Iedereen doet gewoon iets. En toevallig blijkt dat heel goed te werken samen en vullen we elkaar perfect aan. Je krijgt daar echt energie van.”