Nieuws/Entertainment
230071665
Entertainment

Dua Lipa: ’Ik ben niet zwanger’

Dua Lipa

Dua Lipa

Dua Lipa (25) was maandag virtueel te gast in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live. Er werd dieper ingegaan op haar Grammy-nominaties, maar ook op de geruchten dat ze zwanger zou zijn. De zangeres ontkende dat met klem, al had ze zelf wel aanleiding gegeven voor die roddel.

Dua Lipa

Dua Lipa

Dua Lipa deelde vorige week op Twitter enkele foto’s van zichzelf. In de tweet stond geen tekst, maar wel een hele reeks emoticons variërend van een babyflesje tot een engel. Al snel dachten fans dat de zangeres en haar vriend Anwar Hadid een kindje zouden verwachten.

Aan Jimmy Kimmel vertelde de popster dat ze daar totaal niet bij had stilgestaan. Ze houdt er simpelweg van om veel emoticons bij haar foto’s te plaatsen. „Ik had er echt niet over nagedacht. Toen ik de reacties bekeek, zag ik dat iemand ’Is ze zwanger?’ had geschreven. Vervolgens keek ik zelf nog eens goed naar de foto’s en ik dacht bij mezelf: ik zie er toch niet zwanger uit?”

Pas later kwam het besef dat de emoticons voer voor de speculaties waren. „Ik zal in het vervolg wel twee keer nadenken over welke emoji’s ik gebruik. Maar voor alle duidelijkheid: ik ben niet zwanger.”