Nieuws/Entertainment
2302979
Entertainment

ZIEN: Monica en Lars delen nieuwe babyfoto’s

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Monica Geuze en Lars Veldwijk

YouTube-ster Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk zijn donderdag de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen, Zara-Lizzy. Sindsdien lopen de twee over van liefde voor de kleine Zara-Lizzy en dat delen ze met alle plezier met de rest van de wereld.

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Zaterdag plaatste Monica een nieuwe foto van haarzelf en Zara-Lizzy. „Niet. Ok. Hoeveel. Liefde”, schrijft ze bij het vertederende plaatje waarop te zien is hoe de baby vredig op de borst van Monica slaapt.

Ook Lars gebruikt Instagram om zijn liefde voor zijn nieuwe gezin kenbaar te maken. Zijn zoontje Mason is duidelijk onder de indruk van zijn nieuwe zusje. Trots wijst hij naar de baby terwijl hij vol bewondering naar zijn papa kijkt. Op een andere foto is te zien hoe de peuter voorzichtig het flesje geeft aan Zara-Lizzy. „Trotse broer & zijn zusje.”

De voetballer neemt ook de tijd om zijn liefde voor Monica te beschrijven. „Zo ongelooflijk trots, verliefd en gek op jou”, schrijft hij bij een foto die gemaakt is tijdens de babyshower.