Nieuws/Entertainment
2303230
Entertainment

Dochter Ewan McGregor brandt vaders vriendin af

Clara McGregor

Clara McGregor

Duidelijk moge zijn dat kinderen het niet altijd even leuk vinden als hun gescheiden ouders weer aan een nieuwe relatie beginnen, maar de 22-jarige Clara McGregor gaat wel erg ver in het uiten van haar ongenoegen over de nieuwe relatie van haar vader Ewan.

Clara McGregor

Clara McGregor

Ewan McGregor verliet zijn vrouw Eve Mavrakis met wie hij 22 jaar getrouwd was voor Mary Elizabeth Winstead, met wie hij al een tijdje vreemdging. Hoewel de twee alweer ongeveer een jaar samen zijn, walgt zijn dochter Clara nog altijd van hun relatie. Ze geeft haar ongezouten mening over haar ’stiefmoeder’ onder een foto van Winstead op Instagram.

Veel volgers van de actrice reageren vol lof op de foto, maar daar is Clara het niet mee eens. „De mooiste en meest getalenteerde vrouw op aarde? Jullie zien allemaal spoken! Het mens is een stuk vuil”, schrijft ze in een reactie. Clara krijgt vervolgens zelf ook een bak kritiek over zich heen: „Goede manieren en klasse hoor je van huis uit mee te krijgen. Ga naar je moeder en vraag haar hoe je je in het openbaar moet gedragen. Wat je zegt over anderen, zegt ook veel over jezelf. Hoe gekwetst je ook bent, soms is het beter te zwijgen. Eerst was je gewoon de dochter van een acteur, nu ben je niets minder dan een verwend nest met slechte manieren”

Toch zijn er ook veel volgers die het wel met Clara eens zijn. „Ieder woord wat je schrijft is waar. Maak deze vrouw kapot, deze trut is echt smerig”, en „Je vader is net zo schuldig... Maar zij is een stuk vuil! Ik begrijp waar je doorheen gaat. Ben boos en verdrietig, je hoeft je tegenover niemand te verdedigen!”. Daar is het Clara het ook mee eens: „Inderdaad, er waren er twee voor nodig! Mary en mijn vader”, reageert ze.