Nieuws/Entertainment
2303356
Entertainment

Dochter Marco Borsato in High School Musical

Marco Borsato en zijn dochter Jada

Marco Borsato en zijn dochter Jada

Marco Borsato is zo trots als een pauw. Zijn dochter Jada speelt de hoofdrol in High School Musical. Haar vriend Roeland neemt de mannelijke hoofdrol op zich.

Marco Borsato en zijn dochter Jada

Marco Borsato en zijn dochter Jada

„Wauw! Onze dochter Jada speelt samen met haar vriend Roeland de hoofdrol (namelijk die van Gabriëlla en Troy) in High School Musical”, laat Borsato op Instagram weten. „Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij als gezin hierbij aanwezig zullen zijn, dit wil ik beslist niet missen! Ik ben ontzettend trots en weet dat veel van mijn fans Jada ook volgen.”

Hoewel het ruime merendeel van zijn volgers erg positief is over haar rol in de musical, is niet iedereen te spreken over deze keuze. „Vind het heel leuk en fijn voor je dochter, maar ik hoop wel dat er ook het besef is dat er ook gewone kinderen zijn met net zoveel talent, die er veel harder aan moeten trekken om door te breken”, schrijft iemand. „Die Jada verpest het alleen”, reageert een ander wanneer zij getagged wordt met de opmerking samen naar de musical te gaan. Wat iedereen er ook van vindt dat Jada de rol te pakken heeft, de promotie van Marco zorgt ongetwijfeld voor een stijgende ticketverkoop.

Jada maakte haar filmdebuut met de tekenfilm Happy Feet 2, waarin ze in de Nederlandse versie de stem van Boadicea insprak. Daarna was ze onder meer te zien in Sint & Diego: De Magische Bron van Myra en Michiel de Ruyter.