Nieuws/Entertainment
2303430
Entertainment

ZIEN: Hilaria Baldwin vraagt op hilarische wijze aandacht voor mileu

Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria

Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria

De plastic soep wordt steeds groter en ook de vervuiling in de natuur neemt gigantische vormen aan. Niet zo gek dus dat er steeds meer op aangedrongen wordt het gebruik van plastic terug te dringen. Hilaria Baldwin wil daar haar steentje aan bijdragen en probeert haar volgers onder de hashtag stopsucking een stukje bewustzijn bij te brengen.

Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria

Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria

De vrouw van Alec Baldwin weet echter ook wel dat het merendeel van de mensen op sociale media de voorkeur geven aan puur vermaak in plaats van serieuze zaken en daar speelt Hilaria dan ook handig op in.„Mijn post van vandaag lijkt misschien een beetje gek”, schrijft ze bij en video waarin ze te zien is in een kleine bikini terwijl ze de handstand doet. „Maar, als je goed kijkt, zie je dat ik probeer te drinken uit een herbruikbaar rietje. Dat is dus echt heel moeilijk vanuit een handstand.”

„Ik heb pas onlangs geleerd hoe slecht rietjes voor onze planeet zijn. Er zijn dan ook geen plastic rietjes meer te vinden in ons huis. Wij gebruiken nu rietjes van glas, metaal en soms ook van papier. We moeten hier echt even bij stilstaan. Ik weet ook wel dat we het niet kunnen stoppen met alleen rietjes, maar het is een begin. Uiteindelijk wordt het normaal om nog nauwelijks tot geen plastic te gebruiken.”