Nieuws/Entertainment
2304790
Entertainment

Kensington in de wolken na ArenA-show

Kensington speelde zaterdagavond voor het eerst in het grootste stadion van Nederland, de Johan Cruijff ArenA. De Utrechtse band was na afloop van de uitverkochte show in de wolken.

„Onze liefde voor jullie is oneindig. Dit was de beste avond van ons leven”, schrijft Kensington op Instagram. Op de bijbehorende foto zijn de vier bandleden Eloi, Casper, Jan en Niles te zien, met op de achtergrond ruim 50.000 fans.

Nadat Kensington in de afgelopen jaren al tien keer de Ziggo Dome uitverkocht, wilde de band het deze keer nog grootser aanpakken. Nooit eerder had in ons land een Nederlandse band een optreden van dit formaat gegeven. Het grootst mogelijke podium, de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, kan nu van de bucketlist af. „Het hoeft nu niet meer groot, grootser, grootst. Dat is heel gek, want als je dat hebt bereikt, heb je dat bereikt en is het geen doel op zich meer”, vertelde gitarist Casper Starreveld voorafgaand aan het optreden. „Wij gaan ons richten op meer speciale dingen doen die uitdagend zijn.”