2304970
Entertainment

Oeps! Nipple slip voor Britney Spears

Britney Spears heeft vrijdagavond op het podium weer eens onbedoeld iets te veel van haar borsten laten zien. Tijdens een optreden Maryland floepte haar ene tepel uit haar zwarte beha. Maar de zangeres had niets door...

Het ging mis tijdens het nummer Do Something waarbij Britney nogal wat wilde dansmoves moest uitvoeren. Haar beha bleek daar niet tegen bestand. Uiteindelijk duurde het twee lange minuten voordat ze haar tepel weer in haar beha had zitten, aldus Daily Mail. Britney zelf repte met geen woord over de nipple slip. Op Instagram liet ze na afloop weten: „Het voelde zo goed om weer terug te zijn op het podium. Bedankt Washington voor een fantastisch begin van de Piece On Me-tour.”

Het is bepaald niet de eerste keer dat haar kleding de zangeres in de steek laat. Twee jaar geleden bijvoorbeeld droeg ze een haltertopje dat maar niet wilde blijven zitten. Zo kon het gebeuren dat de bandjes losgleden en Britney noodgedwongen haar beha moest vasthouden, omdat ze anders topless op het podium zou staan.