2307571
Entertainment

Dwight ’The Rock’ Johnson heeft Fast and Furious-collega niets te zeggen

Na hun ruzie afgelopen najaar hoeft Dwayne The Rock Johnson niet meer in gesprek met zijn Fast and Furious-collega Tyrese Gibson. Dat liet de acteur weten tijdens een radio-interview waar luisteraars vragen mochten stellen.

Een fan wilde weten of hij nog met Tyrese had gesproken sinds hun via sociale media uitgespeelde vete. Dwayne antwoordde dat hij daar geen behoefte aan heeft. Wel liet hij weten dat hij de ruzie betreurt. „Die kwestie met Tyrese, dat was best teleurstellend, want we zijn heel lang vrienden geweest”, aldus The Rock. „Voor mij moet bonje altijd van twee kanten komen, en dit was vrijwel eenrichtingsverkeer waarbij hij zijn mening uitte op sociale media. Ik begrijp dat er privézaken speelden bij hem. Maar nee, we hebben niet meer gesproken en ik zou niet weten waarom we dat nog zouden doen.”

De ruzie tussen de twee oud-collega’s begon toen Tyrese boos reageerde op het uitstel van de volgende Fast and Furious-film. Hij gaf Dwayne daar de schuld van, omdat die werkt aan een spin-off met Jason Statham, die nu eerst wordt uitgebracht. De twee deelden wat beledigende posts over en weer, waarna Tyrese dreigde de filmfranchise te verlaten als Dwayne aanbleef. Het is overigens niet duidelijk of The Rock überhaupt plannen had om terug te keren in de negende film.