Nieuws/Entertainment
2309672
Entertainment

Miley Cyrus verwijdert alles van Instagram

Miley Cyrus heeft haar ruim 76 miljoen volgers op Instagram voor een raadsel gesteld. De zangeres heeft de complete inhoud van haar account op dit sociale netwerk verwijderd.

Zelfs haar profielfoto is weggehaald. Daarvoor in de plaats is nog slechts een zwarte cirkel te zien. Eronder staat geen enkel bericht meer.

Fans speculeren over het waarom van deze actie. Meest waarschijnlijke scenario is dat de zangeres nu snel met nieuwe muziek op de proppen zal komen. Eerder deze maand kwamen al berichten naar buiten dat Cyrus in de studio zit om een nieuw album op te nemen.

„Een nieuw album ligt in het verschiet voor Miley”, zei een bron toen tegen Us Weekly. „Ze is sinds afgelopen week in New York en werkt officieel aan nieuwe muziek.” Ze werkt in dezelfde studio als Lady Gaga en werkt tot diep in de nacht aan de muziek. Berichten over een mogelijke samenwerking met Lady Gaga zijn nog niet bevestigd.

De bekende Britse producer Mark Ronson is waarschijnlijk bij het nieuwe album betrokken. Hij postte op Instagram een foto met daarop ook de 25-jarige zangeres.