2312554
Entertainment

Gers Pardoel werd depressief door succes

Gers Pardoel

Gers Pardoel

Het enorme succes van Ik Neem Je Mee en Bagagdrager heeft Gers Pardoel geen goed gedaan. Hij werd depressief en het zorgde voor een tijdelijke breuk met zijn vriendin Sélina. Dat vertelt hij in het Belgische radioprogramma Plage Préférée

Gers Pardoel

Gers Pardoel

„Na die doorbraak ben ik een jaar depressief geweest”, geeft Gers toe. „Door mijn bekendheid wilde iedereen van alles van mij Ik werkte hard en sliep weinig. Ik zat niet meer goed in mijn vel. Ook mijn relatie heeft daar zwaar onder geleden”, legt de 37-jarige zanger uit.

„Door die depressie was het niet zo fijn om met mij samen te leven. Het ging gewoon niet goed. En toen zijn Sélina, mijn vriendin, en ik even uit elkaar geweest. Maar het gaat nu weer heel goed. Ik ben blij, zij is blij, de kinderen zijn blij. Wij zijn een superteam, kennen elkaar door en door. Ik zou met niemand anders samen kunnen zijn.”

Niet alleen in de liefde is het weer goed gekomen, ook zijn depressie behoort tot het verleden. „Op de schaal van geluk geef ik mezelf een acht op tien. Ik houd van mezelf en dat is heel belangrijk, anders kan je geen liefde aan anderen geven.”