Nieuws/Entertainment
2312950
Entertainment

Strikt Privé

Niet in Griekenland, maar in donker Afrika vieren KONING WILLEM-ALEXANDER, KONINGIN MÁXIMA en hun mooie dochters de lange zomervakantie van 2018. En geen wonder dat tijdens het foto-uurtje werd verteld dat de meiden de eerste dagen afstand moesten doen van hun tablet: in het prachtige resort, waar zij logeren in de wildernis, is helemaal geen internetbereik!

Je vraagt je af waarom er nou zo nodig een vakantiehuis van 4,5 miljoen in Griekenland moest komen - met in Italië toch ook nog een prachtige stek waar het stel altijd terecht kan. Het koninklijk paar zal er deze reis heus nog even langs wippen, maar veel meer dan de Paasdagen worden er doorgaans niet doorgebracht.

Het gezin maakt zich op voor de grote verhuizing naar Huis ten Bosch, eind dit jaar, en zal met weemoed afscheid nemen van De Eikenhorst. Vijftien jaar is het geleden dat Privé tot afgrijzen van de twee foto’s liet zien van het in aanbouw zijnde huis, waar het paar later zo gelukkig zou worden. Nu volgt het afscheid van de plek die voor hen hun eigen Drakensteyn was.

Schitterende beelden hebben we uit Engeland, waar de kleine PRINS LOUIS werd gedoopt. Tijdens deze plechtigheid moet MEGHAN extra de druk hebben gevoeld dat het nu aan haar is om in verwachting te raken, al is dit voor de opvolging niet nodig. Op een van de foto’s ziet u de OVERVOLLE koninklijke wachtkamer van Buckingham Palace, met maar liefst DRIE troonpretendenten, die QUEEN ELIZABETH’s opvolging verzekeren!