Nieuws/Entertainment
2314367
Entertainment

Roxeanne vindt moederschap overweldigend

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Roxeanne Hazes is compleet in de wolken na de geboorte van haar eerste zoon Fender Andrew Arnold. Het jongetje kwam precies een week geleden ter wereld en de Hazes-telg kan haar geluk niet op.

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

„Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement”, schrijft Roxeanne bij een foto van het geboortekaartje van Fender op Instagram. „De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.”

De zangeres prijst ook haar vriend Erik Zwennes. „Ik kan alleen maar verliefd kijken naar mijn mooie jongens, want lieve Erik, zonder jou ben ik niets. Je doet zoveel, bent nu al de beste papa die er bestaat en als ik dacht dat ik hiervoor al eindeloos veel van je hield, weet ik niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven.”

„Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.”