Nieuws/Entertainment
2316456
Entertainment

Jouw vrouw, mijn vrouw keert terug bij SBS6

Het programma Jouw vrouw, mijn vrouw keert terug op televisie. Het voormalige RTL-programma krijgt zonder bekende Nederlanders een vervolg bij SBS6. De zender is op zoek naar vrouwen die bereid zijn een week in een ander gezin met andere leefregels te wonen.

Jouw vrouw, mijn vrouw was veertien jaar geleden te zien bij RTL4. In 2004 keken bijna 1,8 miljoen mensen naar de eerste aflevering van de Nederlandse versie van het Britse programma Wife Swap. In de tv-show wisselen twee vrouwen tien dagen lang van huishouden. Zo krijgen ze beiden de leiding over een ander gezin, wat tot de nodige spanningen leidt. Vanaf 2013 volgden varianten met bekende Nederlanders onder de noemer Jouw vrouw, mijn vrouw vips. In het derde seizoen van de vips-versie kregen onder anderen Rob Geus en Peter Jan Rens elkaars partners in huis.

Voor het nieuwe tv-seizoen zoekt SBS6 vrouwen die van zichzelf vinden dat ze het ideale huishouden runnen en hun aanpak graag aan een ander gezin laten zien, blijkt uit de oproep. Daarnaast is de producent op zoek naar vrouwen met een unieke levensstijl, bijvoorbeeld op het gebied van voeding, hobby’s, geloof of financiën.

Het is nog niet bekend wanneer SBS6 met de uitzendingen begint.