Nieuws/Entertainment
232090
Entertainment

Beckhams ruziën backstage op Glastonbury

De eerste Glastonbury voor David en Victoria Beckham samen was geen onverdeeld succes. De twee kregen backstage ruzie, omdat Becks zijn vrouw te lang alleen zou hebben gelaten...

Victoria arriveerde met een heuse helikopter op het meerdaagse festival in Groot-Brittannië, maar vijf uur later had ze al dikke ruzie met David, meldt The Sun. ’’Ze was er niet zo blij mee dat ze alleen was gelaten in het VIP-gedeelte. Ze liep er heel lang zielloos rond en nam dat David kwalijk toen hij uiteindelijk terugkwam”, aldus een insider. ’’Ze gaf hem een uitbrander en toen waren ze weer voor enige tijd gescheiden.”

Zoonlief Brooklyn probeerde de boel te sussen. ’’Dat was heel gênant. Hij zei tegen zijn pa: Maak je geen zorgen pap, ik haal wat drinken voor je.” Uiteindelijk kreeg Becks een dubbele gin-tonic van zijn zoon.

Bij het afsluitende optreden van Ed Sheeran - enkele uren later - poseerden ze weer ’leuk’ voor de camera. ’’Ze hebben daarna een feestje gevierd, het was allemaal snel voorbij. Uiteindelijk werd het een geweldige nacht voor ze.”