Nieuws/Entertainment
232124
Entertainment

Liam: ’Bear kijkt de hele dag naar de Kardashians’

Cheryl is ruim drie maanden de trotse moeder van zoontje Bear en de voormalige zangeres van Girls Aloud krijgt - zoals dat hoort - regelmatig hulp van vriendinnen die haar voorzien van de nodige opvoedtips. Zo ook haar best friend Khloé Kardashian, maar of Liam Payne daarop zit te wachten...

Het voormalige tieneridool van One Direction gaf onlangs een interview met dj Toby Knapp op het Amerikaanse radiostation Hot 99.5, waar de zanger een aantal vragen kreeg over het vaderschap. Zo vertelde Liam onder andere dat hij nog geen slaapliedjes zingt voor zijn zoon, maar dat Bear wél graag televisie kijkt en met name naar één tv-show in het bijzonder.„Hij vindt het geweldig om naar de tv te turen”, zegt de Britse zanger. „Samen met Cheryl kijkt-ie de hele dag naar Keeping Up with the Kardashians. Nu vind ik het niet erg om het af en toe op te hebben staan, maar ik wil niet dat mijn zoon het ziet en denkt: ’Aha, zo moet ik mij dus gedragen’.”

Eén van de liefste vrouwen

Cheryl schijnt dus nogal fan te zijn van de realityshow van de bekende familie, bestaande uit onder anderen Kim Kardashian en de zusjes Kendall en Kylie Jenner. De zangeres maakt er geen geheim van dat Khloé Kardashian, het jongste zusje van Kim, een van haar beste vriendinnen is en op social media deelt ze regelmatig berichten waaruit dat blijkt.

Toen Khloé bij het Londense warenhuis Harrods een mand met babyspullen, ter waarde van 5000 pond (ruim 5500 euro), voor Bear had gekocht, schreef de realityster op Twitter met: „Zij is echt één van de liefste vrouwen die ik sinds lange tijd heb leren kennen. Ze raakt mijn hart.”

Het is nog maar de vraag of de zangeres op de hoogte is van de afkeer van haar man over de show van haar beste vriendin…