Nieuws/Entertainment
2321298
Entertainment

Dit is het beautygeheim van Heidi Klum

Heidi Klum

Heidi Klum

Heidi Klum brak als model door in de jaren negentig, maar ondanks dat er inmiddels twintig jaar voorbij zijn gegaan, is het 45-jarige model nog altijd bloedmooi.

Heidi Klum

Heidi Klum

De blonde schone verklapt aan Bang Showbiz haar geheim: „Ik houd ervan om mezelf te scrubben, ik geloof ook dat het goed is om twee keer in de week te exfoliëren. Het geeft je een jonger uiterlijk omdat je huid sneller wordt vernieuwd.” De scrub die Heidi gebruikt bestaat uit abrikozenpitten-olie, aloë vera en vitamine E, stuk voor stuk ingrediënten die de huid goed reinigen en dode huidcellen verwijderen.

Het model geeft toe dat ze verder weinig doet voor haar jonge uiterlijk, behalve dan dat ze zo min mogelijk make-up draagt wanneer ze niet aan het werk is.

Eerder verklapte ze al eens dat haar eetpatroon ook bijdraagt aan haar schoonheid. „Ik start de dag met een smoothie en mijn laatste maaltijd op de dag is om zes uur. Ik eet dan samen met mijn kinderen en ik denk dat dat ook helpt. Want als je later eet, om acht of negen uur bijvoorbeeld, en je drinkt een paar glazen wijn, dan verteer je niets meer. Je kunt beter wat vroeger eten.”