Nieuws/Entertainment
2323143
Entertainment

Man Nicolette van Dam zet zich in voor Jada Doornbos

Nicolette van Dam en partner Bas Smit

Nicolette van Dam en partner Bas Smit

De T-shirts met daarop het hoofd van Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, verkopen beter dan verwacht. Het gaat zelfs zo goed, dat Smit heeft besloten de opbrengst te doneren aan een goed doel. Van ieder verkocht shirt gaat 10 euro naar het ziekenhuis waar Jada, het nichtje van Van Dam, wordt behandeld.

Nicolette van Dam en partner Bas Smit

Nicolette van Dam en partner Bas Smit

Smit deelt dagelijks filmpjes van anderen op sociale media. Rumag besloot daarom om hem een t-shirt te geven met daarop zijn eigen hoofd. „Zijn hoofd kom je dagelijks tegen en shinet boven de meest bizarre en grappige filmpjes”, verklaren de makers van het shirt.

Bas laat donderdag via Instagram weten dat de opbrengst van de t-shirts, tot nu toe ruim 4.000 euro in eerste instantie naar Big Change ging, maar dat hij dat goede doel nu heeft gewijzigd vanwege ’omstandigheden in de familie’. „Vanaf nu gaat deze opbrengst (€10/shirt) naar Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.”

Hij koos voor dit goede doel vanwege Jada Doornbos, de dochter van Nicolettes nicht Chantal Bles en haar man Robert Doornbos, die ernstig ziek is. De 2-jarige Jada heeft een grote tumor met uitzaaiingen en werd daarvoor in het ziekenhuis geopereerd.

Zijn t-shirt blijkt ook populair onder BN’ers. Onder andere Lil’ Kleine, Najib Amhali, Jandino Asporaat en natuurlijk Nicolette van Dam werden al in een shirt gespot.