Nieuws/Entertainment
2323600
Entertainment

Playboy Jorden geeft advies om te ’scoren’

Goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kon krijgen van het derde seizoen Ex on the Beach: Double Dutch! Playboy Jorden en flirty Channah krijgen namelijk hun eigen show op MTV: Scoor de Zomer Door!

Eén van de meest opvallende deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch is zonder twijfel de Amsterdamse Jorden. Hij begon de show als echte playboy, maar verliet het programma met zijn liefje Beau. Niet zo gek dus dat MTV heeft besloten hem nu een eigen show te geven, waarin hij opniew de playboy in kan uithangen.

„Je hebt wel gezien dat ik veel praatjes heb, maar ik vul nog veel meer gaatjes”, zegt Jorden in de promo voor de show. „Ik krijg zoveel berichtjes van jongens dat ze advies nodig hebben. Daarom ga ik deze zomer de Nederlandse kust af en de Middellandse Zee zodat jullie gegarandeerd scoren, maar ik ga niet alleen...”

Samen met Channah, ook een deelneemster van Ex on the Beach, gaat hij op reis. Channah werd zodra haar ex Quintin aanspoelde meteen weer verliefd op hem. De twee bleven dan ook redelijk op de achtergrond, want ze brachten hun tijd samen veel liever in de slaapkamer door. Toch is ze erg populair geworden door haar deelname.

„Sinds Ex on the Beach krijg ik zoveel likes op social, in de comments staat dat meisjes zo graag zoals mij willen zijn. En dat kan, zo moeilijk is het namelijk niet. Ik ga jou helpen! Samen zijn wij deze zomer de cupido’s aan de kusten.”