Nieuws/Entertainment
2330678
Entertainment

Dit vindt Temptation-Fabiola écht van Niels

Verleidster Fabiola

Verleidster Fabiola

Niels en Rosanna doen voor een tweede keer aan Temptation Island mee, dit keer in de VIPS variant, omdat zij elkaar voor een laatste keer wilde testen. Die test lijkt al snel te mislukken als Niels zijn ’ideale vrouw’ Fabiola ontmoet. Iedere aflevering groeien de twee meer naar elkaar toe, maar hoe echt is deze prille liefde eigenlijk?

Verleidster Fabiola

Verleidster Fabiola

„Ik wist dat ik voor Niels zou gaan toen hij me uitgekozen had voor de date. Toen dacht ik: ik ga voor hem! En hij is natuurlijk een hele mooie jongen”, vertelt een zwijmelende Fabiola in Temptation Gossip. „Niels is lief en heeft leuke humor, we zitten echt op één lijn. Ik zou hem in het echte leven ook oprecht leuk kunnen vinden.”

De verleidster heeft dan ook absoluut geen medelijden met Rosanna, de vriendin (of ex, wie zal het zeggen?) van Niels. „Niels en ik hadden een klik samen, met hun relatie was het over. En wat Rosanna heeft gezegd over hem vind ik ook echt niet kunnen. Niels heeft daar veel om gehuild, hij was er echt kapot van. Bovendien doet ze zelf mee aan Temptation Island, dus ja...”