Nieuws/Entertainment
2330839
Entertainment

BN'ers halen allemaal finish Vierdaagse

Dionne Stax

Dionne Stax

De bekende Nederlanders die zich dit jaar hadden ingeschreven voor de Vierdaagse in Nijmegen hebben de wandeltocht met succes tot een einde gebracht.

Dionne Stax

Dionne Stax

Zo werd een dolblije Sander Hoogendoorn op de Via Gladiola opgewacht door zijn vader en zusje en uiteraard getrakteerd op een bos gladiolen. Eerder in de week, kort voor de start, had hij ook al reden tot lachen toen hij bekendmaakte dat hij de nieuwe ochtend-dj op de zender wordt.

Dionne Stax, die vanochtend om 05.00 uur vertrok voor de laatste etappe, bereikte enigszins gehavend de finish. Ze meldde halverwege de dag al dat ze last had van haar enkel en een paar blaren, die ze naar eigen zeggen nog nooit heeft gehad. Uiteindelijk stond ze stralend aan de finish te pronken met haar medaille.

Politiek verslaggever Frits Wester werd de hele week al geteisterd door blaren, maar wist, met aan zijn zijde collega Floor Bremer, de eindstreep te halen en daar te genieten van een welverdiend glas bier. De binnenkomst van de twee werd opgemerkt door minister van Defensie Ank Bijleveld, die Wester feliciteerde maar vooral in Nijmegen aanwezig was om de duizenden deelnemende militairen uit binnen- en buitenland te begroeten.

Bekende Brabander Johan Vlemmix werd naar eigen zeggen ’geplaagd door een recordaantal van 29 blaren’. Hij kon er, vlak voor de finish, nog hartelijk om lachen.