Nieuws/Entertainment
2331537
Entertainment

’Miley Cyrus is gelukkiger dan ooit’

Liam Hemsworth en Miley Cyrus

Liam Hemsworth en Miley Cyrus

Miley Cyrus kent, net als haar relatie met Liam Hemsworth, haar pieken en dalen, maar ze is nu eindelijk weer gelukkig. En dat komt vooral door Liam...

Liam Hemsworth en Miley Cyrus

Liam Hemsworth en Miley Cyrus

Via Instagram liet Liam al doorschemeren dat er niets waar is van de geruchten over een breuk. Een bron laat vrijdag aan Entertainment Tonight weten dat Miley juist gelukkiger is dan ooit. „Miley en Liam vinden de geruchten vooral erg grappig. Alles gaat goed tussen hen. Ze wil wel dat mensen weten dat alle speculaties over een breuk onjuist zijn.”

„Miley is in jaren niet zo gelukkig geweest als nu. Ze voelt eindelijk dat ze zichzelf heeft gevonden en ze weet nu wat ze wil in het leven. Ze ziet er ook veel gezonder uit en zo voelt ze zich ook. Op dit moment is Liam dan ook precies wat ze nodig heeft in haar leven en ze doen er alles aan om zoveel mogelijk samen te zijn.”

„Ze hebben het al jaren over hun trouwplannen, maar ze hebben nog niets vastgelegd. Hun familie wil niets liever dan dat ze elkaar eindelijk het jawoord geven, ze zijn erg enthousiast, maar ze pushen hen niet. Zowel Miley als Liam willen kinderen en willen trouwen, maar ze willen gewoon niets overhaasten.”