Nieuws/Entertainment
2332767
Entertainment

Realitysterren vliegen elkaar in de haren

Michella Kox vs Rosanna Voorwald: ’Arrogant wijf!’

Michella Kox (l.) en Rosanna Voorwald.

Michella Kox (l.) en Rosanna Voorwald.

Trouble in realitysterren-paradise. Michella Kox, bekend van programma’s als Temptation Talk, Dames in de Dop en Echte meisjes in de jungle, heeft in een video flink uitgehaald naar Rosanna Voorwald, die we kennen van Temptation Island (VIPS). „Mensen volgen jou gewoon, omdat ze je een arrogant wijf vinden!”

Michella Kox (l.) en Rosanna Voorwald.

Michella Kox (l.) en Rosanna Voorwald.

Het escaleerde na een aantal posts van Michella op sociale media, waarin ze onder meer losgaat bij een video van Rosanna in Temptation Island VIPS. „Wanneer je man schijt aan je heeft en jij langzaam aan het doordraaien bent!”, schrijft de Arnhemse realityster bij het fragment, gevolgd door hashtags als #nietgezondinderkop #vindtzichzelfzoknap #naaitgraagoptv.

Dat liet Rosanna niet over haar aan kant gaan en dus kwam er een reactie. Vanachter het stuur zegt ze: „Nou, Michella Kox, ik vind het echt heel mooi hoe geobsedeerd je bent door mij. Dat je elke dag iets over mij post. Maar ik wil je even bedanken voor alle volgers die ik erbij krijg, dus ga zo door. Top!” De blonde Temptation-deelneemster eindigt het filmpje met het laten zien van haar middelvinger.

Kneusje

Michella zou zichzelf niet zijn als ze haar ’vriendin’ niet van een weerwoord zou voorzien, en dus werd er opnieuw een video gedeeld. Dit keer zien we Michella, inclusief grote zonnebril, zelf in beeld en doet ze een poging om Rosanna te persifleren. „Nou, Rosanna. Het boeit jou wél, want je hebt gezegd dat ik dom en lelijk ben. En je hoeft me niet te bedanken voor al jouw volgers en likes, want mensen volgen jou gewoon omdat ze je een arrogant wijf vinden. Ja, ze vinden jou allemaal arrogant. Met je hakjes uit bed... Wie slaapt er met hakjes? Jij, Rosanna Voorwald! Drugskoningin.”

Wanneer haar ’imitatie’ van Rosanna - de zonnebril, het hoge stemmetje en het friemelen aan het haar - voorbij is, richt Michella zich direct tot de blondine. „Ga weg. Alsjeblieft, ga weg. Met je neppe video. Met je ’je boeit me niet’. Wat ben je nu aan het doen dan? Kneusje.”