Nieuws/Entertainment
2333045
Entertainment

Offset weer thuis na nachtje in cel

Cardi B met Offset.

Cardi B met Offset.

Offset is weer thuis bij zijn vrouw Cardi B. De rapper werd vrijdag in de boeien geslagen vanwege een verkeersovertreding en verboden wapenbezit. Na een nachtje brommen en het betalen van een borgsom mocht hij zaterdag weer naar huis.

Cardi B met Offset.

Cardi B met Offset.

Cardi B maakte de thuiskomst van haar geliefde wereldkundig door een foto via Instagram Stories te delen. „Thuis”, schreef ze bij een kiekje van zichzelf met Offset.

De rapper werd vrijdag in de buurt van Atlanta aangehouden. Volgens lokale media wisselde hij op een vreemde manier van rijbaan, waarna agenten marihuana roken toen ze naar zijn auto liepen. Vervolgens werd Offsets wagen doorzocht en vond de politie drie vuurwapens, een beetje marihuana en meer dan 107.000 dollar cash.

Kiari ’Offset’ Cephus kwam al vaker in aanraking met justitie. Dit keer wordt hij verdacht van verboden wapenbezit, marihuanabezit en een verkeersovertreding. Na het betalen van een borgsom van 17.000 dollar mocht Offset weer naar huis. Zondag moet hij zich melden bij de rechtbank.