Nieuws/Entertainment
2333505
Entertainment

Cher deelt kettinkjes uit aan acteurs Mamma Mia-sequel

Ze is de opvallendste verschijning in de nieuwe film Mamma Mia! Here We Go Again: Cher. Haar medespelers van het vervolg op de kaskraker uit 2018, die momenteel in de bioscoop draait, waren tijdens de draaidagen behoorlijk onder de indruk van het 72-jarige popicoon.

„Het was heel bijzonder om haar op de set te zien en samen met haar in een film te spelen”, bekent Jeremy Irvine, die de rol van Sam op zich neemt. „Iedereen kijkt toch een beetje tegen haar op.” Tijdens de opnames op het Kroatische eiland Vis werden er dan ook ’heel veel’ selfies gemaakt. „Niet alleen door ons. Cher wilde selfies met ons, zelfs als we druk bezig waren”, grapt Irvine. Hij speelt samen met Josh Dylan en Hugh Skinner de hoofdpersonages (Pierce Brosnan, Colin Firth en Stellan Skarsgård) in hun jonge jaren. „Maar ze was ontzettend aardig. Aan het eind van de opnameperiode gaf ze ons zelfs allemaal een kettinkje. Dat dragen we nu elke dag.”

Cher zingt in de Mamma Mia-sequel twee nummers, waaronder solo het nummer Fernando. Na de filmopnames had de zangeres de ABBA-smaak te pakken, want onlangs maakte ze bekend met een compleet album vol covers van de Zweedse band te komen. Voor de plaat gaf Cher de klassieke nummers van ABBA een eigen draai. Wanneer de coverplaat verschijnt, is nog onduidelijk.