Nieuws/Entertainment
2334908
Entertainment

’Gareth Bale blaast huwelijk af’

Gareth Bale met zijn verloofde Emma Rhys-Jones.

Gareth Bale met zijn verloofde Emma Rhys-Jones.

Ze zouden deze zomer samen in het huwelijksbootje stappen, maar het ziet ernaar uit dat Gareth Bale (29) en zijn verloofde voorlopig van gedachten zijn veranderd. De sterspeler van Real Madrid heeft volgens The Sun het aanstaande huwelijk wegens ’familieproblemen’ afgeblazen.

Gareth Bale met zijn verloofde Emma Rhys-Jones.

Gareth Bale met zijn verloofde Emma Rhys-Jones.

De huwelijksvoltrekking tussen de Welshman en zijn 26-jarige verloofde, Emma Rhys-Jones, moest een sprookjesbruiloft worden, dat zou plaatsvinden in een Toscaans kasteel. Voor het feest had het stel niemand minder dan superster Beyoncé op het oog.

Een ingewijde laat echter weten dat Emma meer tijd nodig heeft om de band met haar vader, een 54-jarige ex-gedetineerde, te herstellen. Martin Rhys-Jones moest een gevangenisstraf van twee jaar uitzitten, wegens betrokkenheid bij een internationale fraudezaak waarmee 2 miljoen pond (2,2 miljoen euro) was gemoeid.

„Er spelen momenteel ontzettend veel dingen binnen de familie”, zegt een familielid tegen The Sun. „En voordat ze elkaar het jawoord geven, willen ze er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. Ze zijn nog steeds ontzettend verliefd, maar hebben een aantal tegenslagen moeten doorstaan.”

Tijdens de huwelijksvoorbereidingen werd Emma bovendien geconfronteerd met het tragische nieuws over haar zwager, die eerder dit jaar zelfmoord pleegde. De echtgenoot van haar zus beroofde zichzelf van het leven, terwijl zijn kinderen onder toezicht werden gehouden door de Sociale Dienst.

Gareth en Emma - die samen opgroeiden in Cardiff, de hoofdstad van Wales - hebben hun huwelijk naar verluidt uitgesteld naar de zomer van 2019.