Nieuws/Entertainment
2335746
Entertainment

Lilly Becker doet een paar pikante onthullingen

Lilly Becker

Lilly Becker

Terwijl de scheiding tussen Lilly en Boris Becker officieel nog niet rond is, vermaakt het Nederlandse model zich prima op social media, waar ze in haar InstaStories ingaat op pikante vragen van volgers. Dit meldt Bild.

Lilly Becker

Lilly Becker

Lilly deed een vragenuurtje met haar fans, die haar allerlei vragen mochten stellen. Het begon braaf, met vragen als ’geloof je in liefde op het eerste gezicht?’, waarop de Nederlandse antwoordde: „Jazeker, dat is mij overkomen. Dat is een connectie die er gewoon is. Volg je hart, altijd.”

Daarna vroeg iemand: ’Kun je ook tennissen?’. Hierop zei Lilly: „Nee, ik heb heel andere kwaliteiten met ballen.” Op de wedervraag wat ze dan zoal kan met ballen, antwoordde ze: „Ik speel er geen tennis mee..” En op de vraag of ze liever een hotpants of een tanga draagt, zegt de aanstaande ex van Becker: „Allebei.”

Eerder deze week werd zij bij haar echtelijke huis in Londen gezien met verhuisdozen, wat erop duidt dat ze spoedig gaat verhuizen. Boris verblijft momenteel in Zwitserland met hun zoon Amadeus. Het stel maakte eind mei bekend uit elkaar te gaan, maar zegt ’goede vrienden te blijven’. Desondanks moest de politie anderhalve week geleden eraan te pas komen om een eind te maken aan een flinke ruzie tussen de twee.