Nieuws/Entertainment
2340530
Entertainment

Amber Rose betaalt schoolgeld voor fans

Amber Rose heeft maandag een app gelanceerd, waarmee ze een community wil bouwen samen met haar grootste fans. Het model is van plan jonge vrouwen te helpen hun doelen te bereiken, zo liet ze weten bij de lancering.

„Ik wil het heel persoonlijk maken, met content die je op geen een ander platform vindt”, aldus Amber in een verklaring over de app. „Ik weet hoe geweldig mijn fans zijn, en hiermee krijg ik de kans ze te laten weten dat ik ze zie en hoor. Ik wil iets terugdoen en een hechte community creëren, waar iedereen zichzelf kan zijn en elkaar steunt.”

De tv-persoonlijkheid wil fans in de groep aanmoedigen hun zakelijke plannen door te zetten, onder meer door hun huur te betalen en te helpen met collegegeld. Het bedrijf dat de app heeft ontwikkeld zegt met een speciale technologie te kunnen achterhalen wie de grootste fans zijn van Amber, zodat zij juist hen kan helpen.

Het eerste dat Amber zal weggeven op de app, zijn drie uitnodigingen voor haar jaarlijkse SlutWalk in Los Angeles. In oktober organiseert het model voor de vierde keer het feministische protest, waarbij vrouwen door zich uitdagend te kleden het punt maken dat kledingkeuzes nooit een excuus mogen zijn voor seksueel geweld.