Nieuws/Entertainment
2340619
Entertainment

Castlid realityserie Wicked Tuna overleden

Nicholas ’Duffy’ Fudge uit de National Geographic-serie Wicked Tuna is op 28-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de zender bekendgemaakt via Twitter.

„National Geographic heeft met verdriet kennisgenomen van het overlijden van Wicked Tuna-castlid Nicholas ’Duffy’ Fudge deze week”, deelde het programma op Twitter. „Duffy was eerste stuurman op de vissersboot van kapitein Tyler McLaughlin, de Pinwheel. We rouwen met zijn vrienden en familie mee om zijn veel te vroege dood.”

De doodsoorzaak van Nicholas is niet bekend. In een rouwadvertentie op de site van het uitvaartcentrum in zijn woonplaats, staat dat de zeeman onverwacht is overleden. Zijn familie schrijft daarin dat de realityster als kind al dol was op het buitenleven en al op jonge leeftijd met zijn vader en opa op tonijn viste. Ook schrijven de nabestaanden: „Iemand zei ooit dat Nick de coolste gast was, maar hij je altijd het gevoel gaf dat jij net zo cool was. Als hij binnenkwam, lichtte de kamer op. Hij had een hart van goud.”

In overleg met de familie werd zondagavond in de VS gewoon een aflevering van Wicked Tuna uitgezonden. De Twitterpagina van de serie hield als eerbetoon aan het castlid een stilte tijdens de uitzending.