Nieuws/Entertainment
2341035
Entertainment

Jan Versteegh gaat voor het grote geld

Jan Versteegh duikt wederom in de wereld van het geld. Voor het nieuwe BNNVARA-programma Rijk! onderzoekt de presentator hoe hij zo snel mogelijk rijk kan worden en of geld gelukkig maakt. Dit maakte de omroep dinsdag bekend.

„Ik heb het idee dat steeds meer mensen rijk worden als doel in het leven hebben. Hoe je rijk wordt is secundair, als je het maar wordt”, legt Jan uit. „Kennelijk is het idee dat geld echt de sleutel is tot geluk. Ik ga op zoek naar het hoe en waarom en kijk vooral of ik zelf ook rijk kan worden.”

Jan, die eerder al uitzocht hoe grote bedrijven belasting ontduiken, probeert op allerlei manieren binnen te lopen. Van gokken tot gouden handel en van aandelen tot start-ups. Ook begint Jan zijn eigen handeltje. Volgens BNNVARA volgt de presentator ’zijn passie’ en gaat in de cava. Voordat Jan dat doet, wint hij advies in bij onder anderen Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpennick, de steenrijke casting director Michael Blakey, oud-Ajacied Demy de Zeeuw en voormalig radio-dj Michael Pilarczyk.

Rijk! is vanaf 13 september elke donderdagavond te zien op NPO 3.