Nieuws/Entertainment
2341666
Entertainment

Buurvrouw: ’Ik heb het zien gebeuren’

’Nieuwe zelfmoordpoging Barbie’

Samantha de Jong

Samantha de Jong

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft dinsdagochtend een nieuwe poging gedaan zichzelf van het leven te beroven. Dat melden verschillende bronnen aan De Telegraaf. Volgens een buurvrouw die het zag gebeuren, sprong ze uit een raam van de eerste verdieping van een huis aan de Korbootstraat in Scheveningen.

Samantha de Jong

Samantha de Jong

De politie wil niet bevestigen dat het om Samantha de Jong gaat. Volgens hen is de persoon om wie het gaat overgedragen aan het zorgkader, meldt een woordvoerder aan Privé. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Een buurvrouw zag het incident gebeuren, vertelt ze aan De Telegraaf. „Ik dacht dat het weer wat beter met haar ging, tot vandaag. Ik zag haar zo uit dat raam springen. Ontzettend triest.”

Ex-partner Michael van der Plas liet Omroep West weten dat hij niet op de hoogte is. Hij wil verder ook niet reageren.

Het nieuws komt nadat Samantha de Jong net leek op te krabbelen uit de moeilijkheden waar ze sinds begin dit jaar mee worstelde. Ook toen probeerde ze zichzelf van het leven te beroven.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn ’Zelfmoord? Praat erover’. Tel: 0900-0113 of www.113.nl