Nieuws/Entertainment
2342624
Entertainment

Echtgenoot vliegt Serena Williams naar Italië voor avondeten

Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams is al ruim een half jaar getrouwd en het lijkt erop dat ze de perfecte man heeft gekozen om eeuwige trouw aan te beloven. Haar man Alexis Ohanian nam haar namelijk mee voor het avondeten, maar niet naar zomaar naar het eerste het beste restaurant in de buurt...

Serena Williams

Serena Williams

Hij nam de tennisster helemaal mee de oceaan over naar het romantische Venetië. „Ze had zin in Italiaans voor het diner...”, luidt zijn verklaring op Instagram. Kan het nog romantischer? Op een gondel door de grachten, een lekker drankje in de hand, intiem dineren en eenmaal daar meteen maar een paar dagen eraan vastplakken.

De ondernemer oogstte dan ook veel lof op sociale media. „Toen ik je post las, sloeg mijn hart een slag over”, zwijmelt iemand. „Wat ben jij een toffe echtgenoot”, vindt een ander. Zo’n hoffelijke man wil natuurlijk iedereen wel. De vragen of Ohanian nog een broer of een oom heeft, zijn dan ook niet van de lucht. Zelfs zijn opa zou nog wel voldoen. Het is duidelijk: Serena mag dan een maand geleden op Wimbledon de eerste plaats op het podium zijn misgelopen, in de liefde heeft ze de absolute hoofdprijs gescoord.