Nieuws/Entertainment
234310054
Entertainment

Opnieuw geen publiek bij ontknoping Wie is de mol?

Molloten kunnen de ontknoping van Wie is de mol? dit jaar niet bijwonen. De laatste aflevering van het jubileumseizoen, die aankomende zaterdag op NPO 1 te zien is, wordt voor het eerst in jaren niet live opgenomen, maar is al eerder in een besloten setting geschoten. Dat laat AVROTROS maandag weten aan het ANP.

„Het is erg jammer, maar we wilden een veilige en verantwoordelijke aflevering maken”, laat een woordvoerder van AVROTROS weten. De finale van de spelshow wordt normaliter live uitgezonden vanuit het Amsterdamse Vondelpark met een groot feest waar talloze fans jaarlijks op afkomen.

„We hebben gemerkt dat het intieme karakter van de finale vorig jaar enorm gewaardeerd werd”, aldus de woordvoerder. De ontknoping van het vorige seizoen, dat in maart dit jaar afliep, vond ook zonder publiek plaats.

Naast het feestje rondom de ontmaskering van de mol gaat de fandag, waarop kijkers de finalisten kunnen ontmoeten, dit keer ook niet door. „Ook dat is jammer voor de winnaar en de mol om hun overwinning niet groots te kunnen vieren”, aldus de woordvoerder.