Nieuws/Entertainment
2345685
Entertainment

Patrick Martens raadt partner in het buitenland af

Patrick Martens raadt het mensen af om een relatie te beginnen met iemand in het buitenland. De ster uit Zoop en de musical The Bodyguard heeft een flink aantal vriendjes in het buitenland gehad. Maar uiteindelijk pakte het toch nooit goed uit, bekende hij dinsdag in een interview op NPO Radio 2.

„Het leuke aan een relatie is dat je elkaar kan zien en kan leren kennen”, bekende de 40-jarige alleskunner. „Het is niet leuk als je elkaar moet missen. Maar anderzijds moet je soms je liefde volgen en je niet laten beperken door grenzen.” Martens had onder meer minnaars in Spanje, Frankrijk en Noorwegen. Daarnaast had hij twee jaar een relatie met musicalster Freek Bartels.

Bij een verbroken relatie kan Martens zich erg verliezen in muziek, vertelde hij. Zo noemde de acteur onder meer het nummer Another Love van Tom Odell. „Daarnaast ga ik altijd sporten en andere dingen doen waardoor ik mij goed voel. Ik ben niet iemand die uren kermend op de grond gaat liggen.”

Vijfde wiel aan de wagen

Het steekt de BN’er af en toe wel dat vrijwel al zijn vrienden wel een relatie hebben. „Je zit er dan toch altijd een beetje bij als het vijfde wiel aan de wagen. Je gaat toch denken: ik ben veertig en single, ergens gaat er blijkbaar iets mis.”

Verder bekende Martens er open voor te staan om eventueel in GTST terug te keren als Morris Fischer, het personage dat hij bijna twintig jaar geleden vertolkte in de dagelijkse soap.