Nieuws/Entertainment
2345926
Entertainment

Strikt Privé

Nog vaak zullen we het de komende jaren hebben over de zomer van 2018, die nu al de ZOMER VAN DE EEUW lijkt te zullen worden! Zoals nu vaak wordt verwezen naar die van 1976, die ook als LEGENDARISCH de boeken inging. Ik hoop maar dat u het in de tuin, op het balkon, op het strand, met uw voeten in een teil en de Privé op schoot, in de hitte een beetje weet vol te houden!

We hebben deze week weer spraakmakende reportages voor u. Gebruikten de ORANJE’s hun jachtvergunning vroeger vooral op Het Loo, inmiddels zijn de Prinsessen op huizenjacht en koopt PRINSES MARILÈNE, zonder haar man, een eigen huis. Ze is de enige niet…

En we zien de sterren op vakantie!

LOUIS VAN GAAL kiest het ruime sop in Spanje, SYLVIE MEIS bereidt zich op Mykonos voor op een spannende tijd, voor RAFAEL NADAL lijkt de Gay Pride al begonnen, en collega PATRICIA WESSELING laat in haar rubriek Starboulevard zien waar de andere vips zich ophouden.

We beginnen echter met opzienbarende foto’s van HUGO METSERS. ‘Rommelt het in zijn relatie?’ vroegen we ons in het vorige nummer reeds af, om deze week, na het zien van de foto’s op de volgende pagina’s, ‘volmondig’ te kunnen zeggen: JA!

Ik wens u, waar u ook naar onderweg bent of al bent aangekomen, een prachtige zomerweek toe.