Nieuws/Entertainment
2346082
Entertainment

Vrienden zagen het aankomen, sterren kapot van overdosis Demi

Demi Lovato

Demi Lovato

De overdosis die Demi Lovato tot zich zou hebben genomen, waardoor ze nu in het ziekenhuis ligt, is hard aangekomen in Hollywood. Haar ex-vriend Wilmer Valderrama is volgens vrienden ’kapot van het nieuws’, meldt US Magazine.

Demi Lovato

Demi Lovato

„Hij zit compleet stuk en houdt nog altijd van haar. Door hun drukke werkschema’s lukte het hen niet hun relatie in stand te houden. Wilmer had geen idee dat ze het zo moeilijk had de laatste tijd. Hij hoopt dat ze snel beter”, aldus een bron tegenover het blad.

Ariana Grande liet van zich horen via Twitter. „Ik hou van je, Demi”, schrijft de zangeres. Lily Allen tweette: „Arme mooie Demi...ik hoop dat ze oké is en snel weer de oude is.” Ellen DeGeneres schreef een emotioneel bericht. „Ik ben zo gek op Demi, mijn hart breekt dat ze hier doorheen moet gaan. Ze is een licht in deze wereld en ik stuur dan ook al mijn liefde naar haar en haar familie.”

Lady Gaga steekt de zangeres ook een hart onder de riem: „We moeten nu allemaal onze armen om Demi Lovato heenslaan. Ik ben zo blij dat je nog leeft. Mijn fans en ik wensen je medeleven met jezelf en rust toe. En dat je alle liefde ontvangt die zoveel mensen voor je hebben. Ik heb alle vertrouwen in je.” Missy Elliott liet weten dat ’je nooit weet waar iemand doorheen gaat, dus graag compassie voor Demi en geen grappen. Ik bid voor haar en hoop dat ze alle hulp krijgt die ze nodig heeft’.

’Ze zag er slecht uit’

Volgens vrienden van Demi Lovato komt haar ziekenhuisopname na een vermoedelijke overdosis heroïne niet uit de lucht vallen. Meerdere bronnen hebben aan Entertainment Tonight laten weten dat ze zich de laatste tijd van hen distantieerde en ’de verkeerde mensen opzocht’.

Hoewel de toestand van de zangeres inmiddels stabiel is, is er volgens de bronnen nog heel wat werk aan de winkel voor haar om weer gezond te worden. „Ze zit echt niet goed in haar vel. Demi ging veelvuldig uit tot diep in de nacht, zag er slecht uit. We dachten eerst dat het kwam door slaapgebrek of een slecht dieet, maar het was veel erger dan dat.”

’Ongezonde situatie’

„Demi vecht al jaren tegen haar demonen. Dat ging heel lang goed, maar ergens onderweg dreef ze de personen weg die echt om haar geven. Het werd een ongezonde situatie, waarin sommige professionele contacten ook niet meer met haar wilden werken”, aldus een bron. „Ze wist zelf ook wel dat het niet goed met haar ging, maar gaf haar werk daarvan de schuld.”

Vorige maand bracht de zangeres nog een nieuw nummer uit met de titel Sober. In het liedje meldt Demi dat ze na zes jaar zonder alcohol en drugs nu geen geheelonthouder meer is. „Papa, vergeef het me dat ik drank op de grond heb laten vallen”, zingt ze onder meer in Sober.