Nieuws/Entertainment
2346667
Entertainment

Dit is Dionne Stax’ grote liefde!

Dionne Stax

Dionne Stax

Dat Dionne een broeierige zomer tegemoet kan zien, en niet alleen vanwege de tropische temperaturen, onthult Privé vandaag. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden in de medische wereld: dokter Sytse.

Dionne Stax

Dionne Stax

Gaandeweg wordt het steeds duidelijker welke man het hart van Dionne Stax, volgens bronnen in Amsterdam al bijna een jaar, heeft veroverd. Hij werkt als radioloog in het ziekenhuis in Utrecht, woont in de Amsterdamse Rivierenbuurt en de naam van deze 34-jarige luidt Sytse Oudkerk.

Hij zou degene zijn voor wie Dionne haar door Privé aan het licht gebrachte affaire met Humberto Tan een jaar geleden zou hebben opgegeven. Maar daarover heeft de nieuwslezeres nooit meer gesproken. En dan mag haar liefde voor Sytse onomstreden zijn, toch wilde ze ook over hem niets kwijt.

Wel bevestigde ze vorige week op Radio 538 dat ze een relatie heeft. Al deelde ze in dat gesprek geen feiten, zijn belangrijkste kwaliteiten onthulde ze wel: „Hij is heel lief, ik kan heel erg met hem lachen.” Dat lachen zal haar in het bijzonder zeer welkom geweest zijn, na alle ellende van vorig jaar.