Nieuws/Entertainment
2348285
Entertainment

Rico Verhoeven en André Hazes doen mee aan autorally

André Hazes, Jelka van Houten en Rico Verhoeven doen mee aan het nieuwe televisieprogramma Race tegen de klok dat SBS6 vanaf woensdag 22 augustus uitzendt. In totaal kruipen zes bekende Nederlanders achter het stuur voor een autorally op de mooiste en meest uitdagende autoroutes ter wereld.

SBS6 maakte woensdag bekend dat Rico Verhoeven de gevaarlijke wegen van Kenia trotseert, dat Jelka van Houten verdwaalt in Japan en dat André Hazes angstige momenten beleeft in Schotland. Hoe sneller ze de route afleggen, hoe meer geld ze verdienen voor een goed doel. Twee co-drivers helpen mee om de race tot een goed einde te brengen. Deze co-drivers kunnen bevriende BN’ers zijn, familieleden of vrienden. Wie het zijn, geeft de zender nog niet prijs.

In elke aflevering staat een bijzondere route ergens op de wereld centraal. „Tijdens dit grote rally-avontuur leren we ook de BN’ers en hun reisgezelschap beter kennen. Van de ups, de downs en het afzien, tot de goede gesprekken in de auto, de kennismaking met het land en zijn bevolking”, laat SBS weten.