Nieuws/Entertainment
2349503
Entertainment

Raakt Lilly Becker dakloos?

Lilly Becker

Lilly Becker

Lilly en Boris Becker liggen al tijden in scheiding, maar de twee wonen nog altijd samen. Uit de hoogoplopende ruzie tussen de twee waarbij zelfs de politie te pas moest komen, blijkt wel dat ze niet langer onder een dak kunnen wonen. Lilly wil dan ook wel verhuizen, maar kán dat niet...

Lilly Becker

Lilly Becker

Lilly en zoon Amadeus zouden hun oog hebben laten vallen op een huurhuis in de buurt van hun huidige villa. Als alles goed gaat, zouden ze hier al in augustus kunnen gaan wonen. Maar alles gaat niet goed: volgens Bild zou er geen geld zijn voor de nieuwe woning.

De Duitse krant meldt dat de huur en borg die al betaald hadden moeten zijn, nog steeds open staan. Lilly heeft Boris nodig om dit te kunnen betalen, maar het ziet ernaar uit dat hij haar plannen dwarsboomt. „Als Boris financieel niet over de brug komt, dan dreigen Amadeus en Lilly dakloos te worden,” laat de advocaat van Lilly weten.

Bang dat een kartonnen doos onder een brug haar nieuwe onderkomen wordt, hoeft Lilly niet te zijn. Vrienden willen haar graag financieel helpen zodat ze een dak boven haar hoofd heeft.