Nieuws/Entertainment
2350505
Entertainment

Camilla heeft vinger in het verband

Prins Charles en echtgenote Camilla hebben woensdag een oude familietraditie voortgezet door een bezoek te brengen aan de jaarlijkse Sandringham Flower Show. Die wordt gehouden op het koninklijk landgoed Sandringham, nabij het Engelse Norfolk.

Anders dan vorig jaar, toen ze een paraplu bij zich had om te beschermen tegen de overvloedige regen, had Camilla dit keer een parasol meegenomen om zich te beschermen tegen de overdadige zon. De aanwezige royaltyfotografen merkten ook op dat de hertogin van Cornwall haar rechter middelvinger in het verband had. Dat was een dag eerder toen ze het eiland Wight bezocht, nog niet het geval. Clarence House gaf echter geen medisch bulletin uit.

Zoals gebruikelijk maakten Charles, die sinds 2002 beschermheer is van de horticulturele vereniging van Sandringham, en Camilla een rondgang langs de verschillende uitstallingen van groenten, fruit en bloemsierkunst en overhandigden ze ook prijzen voor extra mooie tuinen.

De Sandringham Flower Show is in feite een grotere versie van een een tuincentrum, met honderden stalletjes en showtuinen om tuinliefhebbers te laten zien wat mogelijk is met planten en bloemen, en wat voor materieel ze daar voor kunnen gebruiken.