Nieuws/Entertainment
2350646
Entertainment

’Barbie ontslagen uit ziekenhuis’

Samantha de Jong is ontslagen uit het ziekenhuis en verblijft nu in een kliniek om tot rust te komen. Het zou naar omstandigheden goed gaan met de realityster.

De geruchten over de vermeende zelfmoordpoging van Samantha dinsdag, krijgen inmiddels een geheel eigen leven. Om die reden heeft Barbie nu, volledig uit het niets, haar goede vriend Michel aangesteld als woordvoerder om alle verhalen die nu rond gaan weer te ontkrachten en tegen te spreken.

Hij meldt aan Shownieuws dat het naar omstandigheden goed met haar gaat en ze lichamelijk niets aan de val zou hebben overgehouden. Samantha zou zijn ontslagen uit het ziekenhuis vanwege de ’pottenkijkers en vervelende mensen’. De kliniek waar ze nu zit is volgens hem vooral bedoeld om tot rust te komen en zou niets met drugs te maken hebben. Een opmerkelijke verklaring gezien eerder nog werd gezegd dat ze is overgedragen aan een zorginstantie. Dat doet toch vermoeden dat ze op zijn minst psychische opvang krijgt en niet enkel een plekje om te ontspannen.

Hij beweert ook dat Samantha een psychose zou hebben gekregen door een combinatie van haar medicijnen en de hitte. Van drugsgebruik zou ondanks alle eerdere verklaringen geen sprake zijn. En hoewel diverse bronnen - waaronder Barbies buren, die alles hebben gezien - vertellen dat de Haagse realityster vlak voor haar sprong in haar arm sneed, ontkent hij ook deze verhalen stellig. Volgens hem zou Samantha ’gewoon’ zijn gevallen.

De politie heeft nog steeds geen verklaring gegeven, dus voor nu is het vooralsnog het verhaal van Barbie tegen dat van de getuigen.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn ’Zelfmoord? Praat erover’. Tel: 0900-0113 of www.113.nl