Nieuws/Entertainment
235147028
Entertainment

Sacha Baron Cohen neemt conservatieve rally in de maling

Acteur Sacha Baron Cohen heeft zaterdag tijdens een conservatieve rally in Washington het publiek in de maling genomen. Op zondag werd pas duidelijk dat de vermomde grappenmaker Baron Cohen bleek te zijn. De 38-jarige komiek infiltreerde de menigte door zich voor te doen als een politieke commissieleider die de rally graag wilde sponsoren.

Vervolgens beklom een vermomde Sacha Baron Cohen het podium om daar racistische teksten te zingen. Beelden van de zingende acteur zijn verschenen op Twitter.

De rally, genaamd ’Marc for Our Rights 3’, werd georganiseerd door de Washington Three Percenters, een rechtse militieorganisatie. Volgens verschillende berichten op sociale media had Baren Cohen zijn eigen beveiliging ingehuurd die ervoor zorgde dat hij niet van het podium werd gehaald.

Vermomd op het podium, zong de acteur teksten over oud-president Barack Obama, Hillary Clinton, en om deze te ’injecteren met de Wuhan-griep’, refererend naar het coronavirus. De teksten werden spontaan meegezongen door het publiek.

Sacha staat bekend om zijn grappen en het in de maling nemen van andere mensen. In zijn programma Who Is America? hield hij eerder al Bernie Sanders, Roy Moore en O..J. Simpson voor de gek.