Nieuws/Entertainment
2354724
Entertainment

Beyoncé deelt nieuwe foto van tweeling

Beyoncé heeft voor het eerst in lange tijd weer een foto van haar inmiddels dertien maanden oude tweeling gedeeld. Op haar website staat een foto waarop de zangeres Sir en Rumi op schoot heeft.

Het beeld maakt deel uit van een grote reeks foto’s die zijn gemaakt tijdens Beyoncé’s tournee door Europa met haar Jay-Z. „Bedankt voor de mooie herinneringen Europa”, staat in een dankwoord. „Het was een genoegen om samen met de familie te toeren, en zo veel mooie plekken aan te doen. We kunnen niet wachten om terug te keren.” In de serie staan ook meerdere foto’s van de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z, de inmiddels zesjarige Blue Ivy.

Beyoncé deelde tot dusver slechts een keer eerder een foto van de tweeling. Dat was vorige zomer, toen Sir en Rumi een maand oud waren. De afgelopen maand werd de tweeling al wel enkele keren van veraf door paparazzi vastgelegd.

Van een mogelijke nieuwe zwangerschap is op de nieuwe foto’s overigens niets te zien. Al maanden doen geruchten de ronde dat Beyoncé weer in verwachting zou zijn.