Nieuws/Entertainment
2355139
Entertainment

Cor Bakker speelde vals in tv-show Herexamen

Cor Bakker heeft eens vals gespeeld in het televisieprogramma Herexamen. De pianist wist daardoor met zijn team te winnen, zo bekende hij donderdag in De slimste mens.

Cor zei bij de introductie dat hij graag spelletjes speelt, maar alleen als hij vals kan spelen. De pianist verwachtte niet dat hij dat ook bij De slimste mens zou kunnen maar deed vervolgens wel uit de doeken dat hij dat eerder wel op televisie had gedaan.

„Nu mag ik wel vertellen dat ik toen gewonnen heb door vals te spelen”, vertelde Cor over zijn deelname aan het VARA-programma Herexamen. „Je speelde in teams van drie, maar de besten van die teams namen het nog tegen elkaar op in de finale. Ik moest als laatste en werd in een hok gezet met een koptelefoon op.” Omdat daar geen camera bij was, kon hij zijn koptelefoon een stukje opzij schuiven. „Zo kon ik de vragen af en toe net ontcijferen.”

Cor had bij zijn deelname in De slimste mens overigens geen hulp nodig. Hij won de aflevering van Anne Fleur Dekker en Flip Noorman.